Overslaan en naar de inhoud gaan

voetbaltornooi

voetbaltornooi

De voorbije weken speelden de kinderen van de lagere school een voetbaltornooi georganiseerd door de leerlingenraad. Wie wilde meedoen kon zich daarvoor opgeven en de leerlingenraad maakte door loting gemengde ploegen 1ste - 2de leerjaar, 3de - 4de leerjaar en 5de - 6de leerjaar. Ook de scheidrechters waren kinderen van het 4de, 5de en 6de leerjaar.

Nadat elke ploeg twee keer kon spelen in de voorrondes, speelde elke ploeg nog eens in de finaleweek. Het 1ste en 2de leerjaar konden ook de eerste ronde spelen, een finaleweek was er voor hen niet.

Duidelijk op enkele sfeerbeelden: De sfeer en het enthousiasme waren er, het ging er - zoals in de grote voetbalwereld - wel eens heftig aan toe, ook bij het supporteren. Het weer werkte mee, elke wedstrijd kon doorgaan en er vielen geen gekwetsten! 

Proficiat aan de winnende ploegen, en aan alle voetballers! Een hele grote dankjewel aan alle kinderen die scheidsrechter waren en dat eerlijk wilden doen, niet vanzelfsprekend! Dankjewel aan iedereen die fair play belangrijk vindt!